Orosz-ukrán tárgyalás

1 day agoVéget ért az oroszukrán tárgyalás erről a Guardian is írt az orosz állami hírügynökségre a TASZSZ-ra hivatkozva. 1921 hvghu Világ.


Mogt7qkpbmtqkm

1 day agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint kulcsfontosságú lesz az elkövetkező 24 óra Ukrajna számára.

. 3 hours agoAz orosz-ukrán fegyvernyugvásról szóló tárgyalás az előzetes várakozásoknak megfelelően áttörés nélkül ért véget. Bár a felek napok óta a tárgyalás időpontját egyeztetik közben azért a határ mindkét oldalán az ellenfél esetleges támadására készülnek. A CNN beszámolója szerint az ukránok már közölték követeléseiket az orosz féllel.

1 day agoÖtödik napja tart az orosz-ukrán háború. Orosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött. 1 day agoKora este ért véget a magyar idő szerint hétfő délelőtt 10-kor megkezdődött ukrán-orosz béketárgyalás az ukrán-belarusz határon.

Az egész napos tárgyalás délután ért véget. 2 days agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. 1 day agoMagyar idő szerint hétfőn délelőtt megérkezett az ukrán delegáció a fehéroroszukrán határra hogy részt vegyen az orosz küldöttséggel tartandó tárgyalásokonA Nexta szerint a küldöttek között van Olekszij Reznikov ukrán védelmi miniszter is.

A következő 24 óra kritikus lesz hamarosan kezdődnek a béketárgyalások Az oroszukrán háború ötödik napja percről percre Nézze vissza itt mit is mondott pontosan Orbán Viktor az oroszukrán háborúról videó. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. 2 days agotárgyalás világ orosz-ukrán konfliktus.

2 days agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. Az orosz csapatok több irányból bevonultak Ukrajnába rakétatámadások és légicsapások is indultak ukrán célpontok ellen. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt.

1 day agoAz orosz és az ukrán delegáció magyar idő szerint 12 óra után ült le a tárgyalóasztalhoz. Hétfőn tárgyalóasztalhoz ült Oroszország és Ukrajna. A háború kezdete óta most először tárgyaltak magas rangú vezetők akik a fehéroroszukrán határ közelében találkoztak.

A Kijevből érkező delegáció tagja Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter illetve Mihajlo Podoljak ukrán elnöki. 1 day agoUkrán elnök. Az álláspontok nem közeledtek a harcok így tovább dúlnak szinte egész Ukrajnában.

Bergyanszk százezeres városát bevették az oroszok Kijevtől 30 kilométerre vannak de nagy erőkkel készülnek. A béketárgyalások esetenként akár taktikai szempontból is értelmezhetőek hiszen a felek addig is időt nyerhetnek a gondolkodásra és a katonák újracsoportosítására. Hétfőn találkoztak az ukrán és az orosz delegációk a fehérorosz határnál hosszú órák óta tárgyalnak.

Az ukrán fővárosban most az éjszaka viszonylagos nyugalomban telt ottani idő szerint reggel háromnegyed hat előtt azonban ismét megszólaltak a légvédelmi szirénák jelentette a hvghu tudósítója Kijevből. 2 days agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentette vasárnap hogy nem igazán hisz az ukrán és az orosz küldöttségek fehérorosz határnál tartandó tárgyalásának sikerében de legalább megpróbálják így később senki sem mondhatja hogy a kijevi vezetés nem akarta megállítani a. Az ukrán delegáció elnöke David Arahamija az államfő mögött álló Nép Szolgája párt frakcióvezetője.

Várhatóan január 10-én tárgyal az ukrán-orosz konfliktusról az. 1 day agoLégiriadó Kijevben az ukrán-orosz tárgyalások reggelén Bergyanszk városát elfoglalták. Hétfőn néhány óra nyugalom után ismét megindult Kijev és Harkiv ostroma.

Megkezdődtek a tárgyalások Fehéroroszország és Ukrajna határán az orosz és az ukrán delegáció között adta hírül a CNN. A miniszter megerősítette péntek este felhívta Szergej Lavrov orosz külügyminisztert majd Andrij Jermakot az ukrán elnöki adminisztráció vezetőjét és jelezte hogy Magyarország Budapest készen áll mindkét delegáció fogadására és a tárgyalás biztosítására. A tárgyalás célja az volt hogy tűzszünet legyen Ukrajna területén.

Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. 1 day agoVéget értek az oroszukrán béketárgyalások. Képek az orosz-ukrán béketárgyalásról.

Január 10-én tárgyal az Egyesült Államok és Oroszország az ukrán határ mentén kialakult konfliktusról. Anton Herascsenko az ukrán belügyminiszter tanácsadója is megerősítette ezt a hírt. 2 days agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás.

Az Európai Unió tagállamai az Egyesült Államok az Egyesült Királyság és Kanada a hétvége folyamán. 1 day agoOrosz-ukrán háború. Eredményről egyelőre nincs hír.

A Ria hírügynökségnek pedig egy ukrán tisztviselő azt mondta hogy mindkét fél hazatér országa fővárosába további. 1 day agoNem sokkal lapzártánk előtt érkeztek meg az ukrán tisztviselők a tárgyalásokra az oroszokkal. A hivatalos tájékoztatás szerint Alekszandr Lukasenka.

Az orosz erők minden oldalról támadják Ukrajnát de az ukrán védők ellenállása is folytatódik. 1 day agoMegkezdődött az orosz-ukrán tárgyalás Itt vannak a legfontosabb hírek hétfőn. Oroszország megtámadta Ukrajnát - különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében február 24-én.

1 day agoOrosz közlés szerint a tárgyalás közép-európai idő szerint 10 órakor kezdődött. 1 day agoA hétfői nap sem hozott változást az ötödik napja tartó orosz-ukrán háborúban. A következő 24 óra pedig.

Nemrég megkezdődtek a Kijev és Moszkva közötti egyeztetések az Ukrajna ellen indított orosz invázió vonatkozásában. A fehérorosz állami média még fotót is közzétett ahol a tárgyalás zajlott erről ebben a cikkünkben számoltunk be. A küldöttségben részt vesz még Olekszij Reznyikov védelmi miniszter Mihajlo Podoljak az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója és Mikola.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap azt mondta hogy nem igazán hisz az ukrán és az orosz küldöttségek tárgyalásának sikerében de legalább megpróbálják így később senki sem mondhatja hogy a kijevi vezetés nem akarta. A tegnapi megbeszélések alatt viszont szó sem volt tűzszünetről a. Véget értek az Oroszország és Ukrajna közötti tárgyalások a fehéroroszországi Homelben közölte az ukrán légierő parancsnoksága.

1826 hvghu Világ Az elmúlt napokban megérkezett az amerikaiak által nyújtott biztonsági segítség Ukrajnába 2022. 1 day agoMár javában folynak az ukrán-orosz tárgyalások. A hivatalos tájékoztatás szerint Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök hívta fel.

Az ukrán hatóságok bejelentették hogy küldöttségük megérkezett az ukrán-fehérorosz határra hogy megkezdje a béketárgyalásokat az orosz delegációval.


B2gvvbgzrgxxam


E Wjviyztim7mm


Dalcllw9evxu3m


6pzrxlwjrkxl7m


Zuskagzvh5mgom


Ahpsb8w2z4nswm


P56cjp Q Xoium


Ir6ngjuncysaqm


Zw0k1xrbl4vz8m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel